Archive forSeptember, 2009

It’s answer time! (Questions 34, 35 & 36)

September 2009, by Denise | Add a comment

We received many answers yesterday and noticed that some of you have an incredible imagination! You’ll see below the answers marked and randomly chosen by Meir. To make it short, it was all about animals…

Question 34:
Answer: The three little pigs.
Winner: Irit

Question 35:
Answer: Guin is a Guinea pig. Erin is a hedgehog. Sus is a domestic pig.
Winner: Ariel Cummins

Question 36:
Answer: Astronomer
Winner: Tom Haczewski

Congratulations to the winners, you’ll be contacted shortly. For those who didn’t win today, that could be you tomorrow, so keep trying! Answer three more crazy questions today!

Question 36 in our cryptic quiz: ‘Three is the magic number’

September 2009, by Denise | 72 Comments – latest by stefania

And so we come to our last question for today – and the last of our three introductions. Winners of today’s cryptic questions will each receive 100 of our finest MiniCards and a nice new Flickr Pro account to call their own. Tell us, will you be winning today?

Domicile03
Sus’s Introduction

I feel I should write this down, just in case things go poorly. There are… portents. I do try not to give into superstition, but after all my chosen profession is only two letters away from the culture’s broad acceptance of a rather questionable practice of prognostication. Still, there are patterns and if you can read the patterns successfully, and in a timely fashion, I suppose there’s no harm in calling …Continue reading this article…

Question 35 in our cryptic quiz: ‘Three is the magic number’

September 2009, by Denise | 33 Comments – latest by Sally

Moving swiftly on (did you see we had a three hour promotion earlier on? Keep your eyes open – there’s more promotions planned.) – our next question awaits! Today’s winners will all receive a pack of MiniCards and a brand new Flickr Pro account.

Domicile03
Guin’s Introduction

Surprised? I know, I know – so many people assume I’m from a different continent altogether. It’s my name that’s misleading, I suspect. But no, I’m from the other big continent in the southern hemisphere – South America, specifically the Andes. My family roots there go way back.

Oh! It’s not that at all? Oh, I see. You weren’t expecting us to be so closely related. Oops. Sorry about that. I didn’t mean any disrespect with the, …Continue reading this article…

It’s answer time (Questions 31, 32 & 33)

September 2009, by Denise | Add a comment

Thanks all for your participation to the quizz yesterday! We hope the wait was bearable. Here are the names of our winners: (It’s China, our office manager, who randomly designated them this time!)

Question 31:
Answer: Eeeeeeeeee!
Winner: istoo

Question 32:
Answer: 6 Mice and 3 Days. With a one in six chance of catching the right mouse, the bears need to catch six mice to ensure success. It takes one bear one and one-half days to catch one mouse, meaning it takes three days for one bear to catch two mice. So, three bears would take three days to catch six mice.
Winner: Sophie

Question 33:
Answer: Gordon Skinner, Alex Jarvis & Mike Ashton
Winner: Olga

Congratulations to our winners, we’ll contact you as soon as …Continue reading this article…

Question 34 in our cryptic quiz: ‘Three is the magic number’

September 2009, by Denise | 23 Comments – latest by Indra Arifin

Yesterday’s questions seemed to stump you a bit – actually they stumped us a bit too, so hang on in there for the answers, they’re coming soon!

Today’s three challenges give us a glimpse of the future and introduce some new characters. They also represent the beginning of the end of our twisty tail.

The three winners today will each receive a brand new pack of MiniCards and a Flickr Pro account to call their own – so, pens at the ready, lets get down to business!

Domicile03
Erin’s Introduction

The stories never get the details right. So if you want the truth, the straight answers, there’s really no other way to get an accurate comment other than going straight to the source. …Continue reading this article…

Question 33 of the Cryptic Quiz: “Three is the Magic Number!”

September 2009, by Simon G | 10 Comments – latest by Mike

Prepare yourselves as we bravely enter The Third Zone!
The Third Zone: Mysterious Visions

A monstrous figure rises simultaneously beneath the feet of our young heroes. Blaise, Grant, and Rod can scarcely grasp the immensity of the brutal form. It is a troll, but a troll unlike any they could have imagined. A troll that could only exists… in the Third Zone.

All three turn to run. They do have any rational thought–only a deep primal instinct to flee the beast. Although each of them perceives themselves to be in distinct physical locations, they turn and run as one entity. As they run images flash through their minds. Images of people, strangers to them and yet vaguely familiar. Images of people who seem …Continue reading this article…

Question 32 of the Cryptic Quiz: “Three is the Magic Number!”

September 2009, by Simon G | 22 Comments – latest by Clare Selley

For the question junkies out there, here is question 32 (our second for today). It’s a cryptic question (quite fitting for our cryptic quiz)! MOO is celebrating our third birthday all month, with quizzes and discounts throughout September. We’re giving away a selection of prizes, including today’s prize (1 year Pro membership) from our friends at SmugMug.

For your chance to win, why not have a go at today’s questions!

Unbearable Lightness of Being

If you or I had received a note signed by the 3 Blind Mice, we’d likely know right where to go to ask questions like, “Why are you being so cryptic,” or, “Hey mice that can write, didn’t I see you in that Flower for Algernon …Continue reading this article…

Question 31 of the Cryptic Quiz: “Three is the Magic Number!”

September 2009, by Simon G | 32 Comments – latest by Gabi Nüchter

SmugMug ProIt’s time for Question 31 of MOO’s Birthday Quiz. Today we’re giving away 3 SmugMug Pro accounts – one for each of today’s winners. You’ll need to post your answer in the comments below for your chance to win. Each Pro account is valid for one year, and worth almost $150!

Hardboil’d, Part XI
For Want of Accord

Confound it–this is turmoil most vicious! Unusual sounds spring forth from our mouths. Sounds both long, loud, and of a uncommon pitch for such small mus musculus. So dramatic is our dismay that it actually alarms all similar sounds and no abutting paragraphs may contain it. You must work hard to find this monstrous lack, or …Continue reading this article…

It’s answer time (Questions 28, 29 & 30)

September 2009, by Simon G | Add a comment

How do you think you did? Confident? All of the answers have been marked, and the winners from Monday 14th have been randomly chosen by one of our brilliant developers, Gordon. It won’t be long before they’ve developed us our very own “random quiz marking machine” – they’re very good!

Question 28:
Answer: KNIFE
Wondering how we got there?
[KNIT - (Cousin) IT] + [WIFE - (George) W Bush] = KN + IFE = KNIFE!
Winner: Dana K

Question 29:
Answer:
DANGER! GOLDIE LOCKS IS NOT WHAT SHE SEEMS.
DONT TRUST HER. WE WILL CONTACT YOU WITH MORE INFORMATION SOON.
SINCERELY, THE THREE BLIND MICE
Winner: Cleopatra Browne

Question 30:
Answer: Twingor the Troll
The name of this villain was spelled out through the first letter of each line in …Continue reading this article…

Question 30 of the Cryptic Quiz: “Three is the Magic Number!”

September 2009, by Simon G | 12 Comments – latest by Victoria

Yay! We’ve hit the big 3-0 (in our quiz questions that is, MOO has only just turned 3)!
30 questions down, 36 left to go! (We’ve got plenty more prizes left too!)

So far we’ve seen the three bears encounter a new client and the three (legally) blind mice get themselves a little lost. You can catch up on the story so far here! Now, onwards…

The Third Zone: Interlopers

Now that you’ve stepped in and diverted the fatalistic flow of fate, we can resume our–

They are not welcome, these intrusive three
with their bursts of color and imagery.
I won’t abide such abundance of art
nor allow expression to this degree.
Growling and roaring are to no avail
on I go now to …Continue reading this article…

New to MOO?

We help our customers print things like Business Cards, MiniCards, and Letterheads, making it easy for them to share information about themselves or their business in the real world.

Keep in touch …

Don't miss out on special offers and discounts that we share with our subscribers!

Sign up to the newsletter
Follow us on Twitter
Subscribe to the feed

MOO Products on Flickr

  • Silver abstraction
  • Autumn gold hair fantasy abstraction
  • Christmas cards for 2014
  • Silver elegant phone tablet wallpaper design
  • Red love phone tablet wallpaper
  • New hang tags, bigger text

View more on Flickr

Refer friends and earn money

We know that lots of you are great ambassadors for MOO and so we've been thinking of a way to say thank you. Which is why you can now actually earn money off your next order when you refer friends to MOO.

Find out more

Join the MOO Affiliate Program

If you can do us a favour, we'll do one for you in return. Sign up as an affiliate and you could earn up to £5, $8, or €6 for every new customer you send our way.

Sign up now